subota, 14. travnja 2012.

ItGirl/Šminka I To

Petak 13. Kaj se dogodilo?

Mali event upoznavanja sa Lindom, simpaticnom vlasnicom multibrand ducana "Šminka i to" (Vlaška 39, "Šminka i to"), dvije divne vizazistice (obje Maje!), Dubravkom, glavnom urednicom portala ItGirl, koja je ujedno zasluzna za organizaciju dogadaja. Upoznala sam Andreu, Tajanu, Maju, Nives, Anu, Irenu i Helenu.

Atmosfera je bila odlicna, ducan je stvarno lijepo ureden, i vizazistice Maje su stvarno simpaticne i znaju svoj posao. Na horizontu je i suradnja s jednom od njih, detaljnije u drugim postovima.

Sto se tice samih proizvoda, najvise me se dojmio kist za nanosenje maskare koji planiram imati u svom posjedu i isprobat ga kako treba. Nazalost, nisam ga uspjela uslikati.

U svom asortimanu, ducan ima Temptu, te njihov airbrush, sto je posebno zanimljivo. Zatim Make-Up Designory, Nyx, od kojih sam u posjed dobila Sheer Gloss u nijansi Pink Caramel (hvala Linda!), Tweezerman. Posebno upecatljive su bile umjetne trepavice od tvrtke Paperself, s kojima sam odusevljena i planiram nabaviti.

Nesto o Paperselfu sa stranice ducana:

"PAPERSELF - predstavlja revoluciju u poimanju umjetnih trepavica.Dizajn tih raskošnih verzija umjetnih trepavica inspiriran je kineskom kulturom.Među nesvakidašnjim su uzorcima trepavice paukova mreža,morski konjici,ptičice,pa čak i škorpioni.Trepavice Paperself izbor su za svaku ženu koja poželi izgledati uistinu jedinstveno.Trepavice se izrađuju u dvije veličine: malenoj koja je predviđena za naglašavanje kuteva trepavica te velikoj za njihovu čitavu površinu.Umjetne trepavice Paperself u modu su ušle na velika vrata.S oduševljenjem su dočekane na prošlogodišnjem londonskom Tjednu mode."

Neki od linkova na kojima mozete pogledati tude dojmove:

ItGirl 
Bunch of girls 
Maybe's new start 


Svoje slike stavljam sutra!
Do tada.

4 komentara:

  1. Drago mi je da ste se lijepo provele. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ce uskoro biti jos takvih evenata, da se svi lijepo upoznamo :]

      Izbriši
    2. Sigurno će biti. :) Problem je što nisu sve blogerice iz ZG, a i razne obaveze mogu spriječiti dolazak mnogih cura. Ja ovaj put nisam bila u mogućnosti doći, ali sigurno se vidimo nekom drugom prilikom. :)

      Izbriši