ponedjeljak, 14. svibnja 2012.

I am Fury.


Products :


Illamasqua Intense Lipgloss Fury
Illamasqua Skin Base (6,12)
Illamasqua Body Pencil Vow and Hex
Urban Decay Naked Palette (Naked, Buck)
Stila Contouring Trio (the darkest shade)
Illamasqua Eyeliner Cake (Danger)
Illamasqua Mascara (Raven)
Too Faced Absolutely Flawless Concealer (Vanilla)



Neke novosti.
U petak nam se Daniel Sallstrom vratio u londonsku Illamasquu. Nakon brzinskog razgovora o njegovom iskustvu, dao mi je neke odlicne savjete zbog kojih se jos vise veselim svemu sto dolazi. Nadam se da cu moci u ne tako dalekoj buducnosti posjetiti njega i kolege u Londonu.

Ovo je zadnji tjedan skole, tuga i cemer. U utorak nam kao gost predavac na uvodu u fantasy dolazi Simona Antonovic, a u cetvrtak je ispit. Uspjela sam se napokon zadrzati na jednoj ideji sto cu napraviti na ispitu. Sigurna sam da cemo svi napraviti odlican posao, te cu obavezno poslikati i staviti slike ovdje.

Newsflash.
Last Friday our Daniel Sallstorm went home to Illamasqua London. After a speedy conversation about his experience in the business, he gave me some great tips, and something more to look forward to in the future. I hope I'll be able to visit him and colleagues in London in the near future.


This is the last school week, sadness and depression. Simona Antonovic will be our guest teacher on introduction to fantasy on Tuesday, following with the exam on Thursday. I managed to hold to just one idea for the exam. I'm sure we will all do great, as you will see on the pictures I plan to take and publish here.


Illamasqua Box <3






S obzirom da nisam pisala neko vrijeme, imam cak i opravdanje. Trala, bila sam busy. Ali je i ostvaren novi projekt i suradnja. Postala sam vizazist za snimanja i tecajeve u Fotoklubu Zagreb pod vodstvom Damira Tiljaka. Jucer je bilo prvo snimanje, i nakon par srcanih udara i znojenja, ipak je sve proslo u redu. Slijedi par slika slikano mobitelom, a slijedece nedjelje cu staviti i fotke sa snimanja.

I know it took me ages to write something, but I do have an excuse. Yes, I was busy. And I have a new project. I became a make up artist for shoots and classes in Fotoklub Zagreb with Damir Tiljak. The first shoot was yesterday, and after a few sweaty heart attacks, everything went accordingly to the  plan. Few mobile phone pictures following. This Sunday you can expect pictures from the shoot.





3 komentara:

  1. WOW svaka čast za suradnju!! :)
    Zaslužila si! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ostavila si me bez teksta s ovim komentarom. Velika hvala :*

      Izbriši
  2. Pridružujem se čestitkama :) Bravo, bravo

    OdgovoriIzbriši